fbpx

Level1 peitus palava ilma eest jahutavasse Sinilinnu kinosaali, mida hakkasid kuumaks kütma Dota 2 võistlus The International ja väga meeldiv seltskond, kellega koos sai mängumaailma gigantide heitlust ja rekordilist auhinnaraha jagamist suurelt kinoekraanilt jälgida. Kaamera ette istus Dota.ee eestvedaja Lembit, kellega rääkisime loomulikult Dota‘st, võistlustest ning ennustasime, kuidas hakkab jagunema 10 miljoni dollarit. Etterutates võib öelda, et ennustus läks täppi!

The International 2014 võitjaks tuli Hiina meeskond NewBee, kes alistas finaalis teise Hiina võistkonna Vici Gaming’u. Selle eest teenis NewBee veidi üle 5 miljoni dollari.

Level1 tänab Dota.ee ja Sinilindu meeldiva korralduse eest ning loodame, et järgmine aasta toimub vähemalt sama mõnus The International’i ühisvaatamine.