fbpx

Killzone: Kõhutuul

Tänaseks päevaks on DLC-d, ehk mängu allalaetavad lisapaketid, saanud täiesti tavapäraseks nähtuseks. Olgu tegu kas lisamissioonide ja/või kaartide või kosmeetiliste esemetega, ent ometigi suudavad nad pakkuda piisavalt suurele inimhulgale midagi, mis sunnib neid rahakoti raudu lahti kangutama. Tõesti, miks mitte? Kui mäng on meeldiv ning DLC lisab sellele ainult väärtust juurde, siis tundub arendajate-väljastajate toetamine loomulikuna. Tuleb ainult loota, et mängu taga seisvad inimesed jäävad lisapakettide loomisel mõistuse piiridesse ning pakuvad mängijatele seda, mis on tõeliselt hea, vajalik, tähtis. Kokkuvõtvalt – rohkem Shadow Broker‘eid ja vähem hobustele mõeldud soomusrüüsid.

killzone shadow fall linn

Aga vahel tekivad momendid, kus tuleb aeg maha võtta, astuda samm tagasi, pingsalt süveneda enda ees avanenud pilti ning küsida: „Päriselt“? Pole paremat aega kui olevik, sest Killzone: Shadow Fall’i kõige värskem DLC, mis kannab nime Fun & Games Spotlight Pack, annab mängijatele võimaluse peeretada.

Jah, täpselt. Peeretada. Kõhutuult lasta. Gaase väljutada. Samuti on iga lisapaki ostja nüüdsest suuteline plankima ning tegema veel muidki lõbusaid asju, mida eraldi välja toodud pole. Kõige kurvem on aga see, et kõik see lõbu maksab ning maailmas leidub piisavalt inimesi, kes selle eest ka raha välja käivad. Aga on ka inimesi, kellele DLC üldse ei meeldi –

Allikas: Polygon