fbpx

Kõigi lemmik Microsoft Kinect V2 võib tulla Windowsi peale juba 15. juulil, vähemalt nii väidab Microsofti enda veebipood. Esialgselt on hinnaks märgitud korralikud 199 dollarit.

kinect2_depth

Windowsile tulev Kinect on väga sarnane Xbox One konsoolil olevaga. Mõlemad jagavad kõrgekvaliteetset kaamerat, mürafiltriga mikrofone, laiemat kaameranurka, täiustatud inimkeha jälgimist ning aktiivset infrapuna. Kinectiga tuleb kaasa eraldi lisa, mis hakkab jagama toidet ja USB 3.0 ühendust arvutile.

Praegune versioon on mõeldud arendajatele, et pakkuda neile täpsemat, paremini reageerivat riistvara ning intuitiivseid võimalusi, et luua järgmise põlvkonna hääl- ja liikumistundlikke programme Windowsi platvormile. Kinect for Windows hakkab maksma 199 dollarit, ent sellega ei tule kaasa arendustööks vajalikke programme; nende litsentsi müüakse eraldi.

Allikad: Polygon, PC Gamer