fbpx

Mitte, et eelmise aasta hinnatuim ja enimmüüduim PS3 eksklusiivmäng The Last of Us oleks vähe tähelepanu teeninud, aga tundub, et vähemalt enne plaanitavat järge elab kõrgelt hinnatud post-apokalüptiline karm ja dramaatiline lugu oma elu edasi hoopis erinevamates meediumites.

the-last-of-us-r-3

Kui täpne olla, siis The Last of Us ja selle staarnäitlejad, kes põhitegelastele elu sisse puhusid, astuvad esimest ja viimast korda teatrilavale, et ainult ühe korra publikule etendada mängu kõige olulisemaid ja meeldejäävamaid momente. Lavale astuvad nii Joeliks kehastunud näitleja Troy Baker, kes on tuntud ka Bioshock: Infinite’i peategelasele Bookerile hääle laenamise poolest, kui ka vapustava veenvusega Ellie ellu äratanud Ashley Johnson ning ka paljud teised põhitegelased. Näitlemist nii motion capture tehnoloogia kui ka kõige klassikalisema teatrilava abil aitab omavahel siduda ka mängule muusika loonud Gustavo Santaolalla.

Igal juhul on tegemist vägagi põneva ühekordse üritusega ning kõik need huvilised, kaasaarvatud mina ise, kes ei saa mitte kuidagi minna 28. juuliks California osariiki Santa Monica linna, saavad õnneks üritust vaadata nii Twitchi, Youtube’i kui ka PlayStation Network Live Event Viewer’i abiga.

The Last of Us’i etteastet teatrilaval näidatakse otseülekandena 28. juulil.

Trailer:

Aga kui naaseda taas videomängude rüppe, siis vaatamata tõigale, et The Last of Us Remastered saabub 29. juulil PlayStation 4-ja peale, on mäng vahepeal teinud läbi hoopis teistsuguse uuenduskuuri ja maandunud vanale heale PlaySation 1 konsoolile. Nimelt otsustasid NeoGAFi kasutajad, et The Last of Us’i PS4-ja versiooni ilmumist peaks ka väärikalt tähistama ja saatsid PS3 konsoolist kõik välja pigistanud mängu tagasi aega, mil ruudukesed olid suurimad moeröögatused.

i6D0LgkRkH3Rw

Allikad: Playstation, Polygon