fbpx

Monolith Productions’i poolt loodava seiklusmängu Middle-earth: Shadow of Mordor väljalaskekuupäev on ühe nädala võrra varasemaks toodud. Kui varem pidi mäng poelettidele jõudma  7. oktoobril, siis nüüd saavad Sony ja Microsofti konsoolide omanikud asuda Keskmaad avastama 30. septembril. Windows PC ja Steami kasutajad saavad orkide tapmisega algust teha 2. oktoobril.

https://www.youtube.com/watch?v=leaYw-7Fgxg

Middle-earth: Shadow of Mordor’i levitaja Warner Brothers’i sõnul tingis otsuse mängu väljalaskekuupäeva muuta fännide suur ootusärevus.

Mängu tegevus toimub  J.R.R. Tolkieni loodud fantaasiamaailmas ning paigutub kronoloogiliselt “Kääbiku” ja “Sõrmuste isanda” sündmustike vahele. Mängijad asuvad rajaleidja Talioni rolli, kelle ülesandeks on olla pinnuks Sauroni suures leegitsevas silmas. Middle-earth: Shadow of Mordor’i tõotab eriliseks teha Nemesis süsteem, mis laseb Talionil oma vaenlasi kaudselt kontrollida ning seeläbi luua Mordoris midagi variagentide võrgustiku laadset.

On positiivne näha, et mängutööstuses, kus on kombeks väljalaskekuupäeva pigem kaugemale nihutada, esineb ka vastupidiseid näiteid. Hea uudis on see kindlasti kõigile Tolkieni-fännidele, kes saavad nüüd hakata nädala võrra varem Mordoris Sauroni plaane nurja ajama.

Allikas: Polygon