fbpx

Arvutimängusõltuvus on Hiinas tõsiseks probleemiks, mille tõttu inimesed isegi surevad ning asjasse peavad tihti sekkuma ametivõimud. Kuid sõltuvus ei piina ainult lapsi. Tihti võivad sellele teele langeda ka lapsevanemad, kes on võimelised oma mängukire rahuldamiseks tegema ükskõik mida.

child-trafficker

Vabaabielus olev noorpaar ootab praegu kohtuotsust inimkaubanduse eest. Paar müüs maha oma kaks last, et maksta mängusiseste esemete eest free-to-play arvutimängus.

Vahistatute sõnul oli nende esimene poeg planeerimata ning lapse isa ei tahtnud poja ülalpidamise eest maksta. Seepärast otsustasid nad oma esimese lapse maha müüa. Üldjuhul satub selline kaup” teistele Hiina lastetule paaridele, lastekodudesse välismaistele perekondadele lapsendamiseks või siis tänavagängide kätte.

Sellega lugu muidugi ei piirdunud. Vahistatud naine jäi jälle rasedaks ning nad otsustasid oma vastsündinu maha müüa, kuid seekord jõudis asjasse sekkuda mehe vanaisa ning teatas lapsemüügist ametivõimudele. Noorpaari ootab ees nüüd pikk vanglakaristus.

Allikas: Gamesinasia