fbpx

DOTA 2 International 2014 lõppes eestlaste jaoks mitte just kõige positiivsemate emotsioonidega. Meeskond, kelle poolt meist ilmselt paljud olid, Natus Vincere (paljudele ehk tuttavam lühendi Na’Vi järgi) pidi tunnistama teiste tiimide ülemvõimu ning jääma jagama 7-8 kohta. Neile, kes ei peaks veel teadma, siis selles meeskonnas mängib ka eestlasest DOTA 2 mängija Clement Ivanov, ehk Puppey. dota2_navi_puppey Kaotusest hoolimata on Puppey mängumaailma rahakamate mängijate edetabelis üsnagi kõrgel kohal. Kunagine esikolmiku koht on asendunud tagasihoidlikuma kaheksandaga, temast ettepoole jäävad näiteks meeskonnakaaslased Ukrainast ja tänavustel meistrivõistlustel ülivõimsalt mänginud hiinlased. Teie ema võib arvata mida tahab, seoses videomängude ja elatise teenimisega, sest Puppey korjatud 564 360 dollarit räägib oma juttu. Ning ei ole kuidagi väär väita, et Puppey näol on tegemist Eesti ühe-mehe-armeega videomängurite maailmas. EDD8o6j copy Allikad: e-Sports earnings, Imgur