fbpx

Alles see ju oli, kui Steam pidas juba traditsiooniks saanud suvist hinnasula ning nii mitmedki mängurid oma rahakotirauad lahti kangutasid ning seejärel peenraha eest väärt mänge soetasid. Aga siis sai see õnn otsa ning need, kes õigel ajal jaole ei saanud, jäid kurbade nägudega uut võimalust ootama. Võib vast öelda, et uus Humble Bundle on õigel kohal nagu rusikas silmaaugus.

Nimelt on värskelt Humble Bundle’i lehele ilmunud arendaja-väljaandja 2K Games kogumik, mis sisaldab endas selliseid tuntud nimesid, nagu Bioshock, XCOM ja paljud teised. Omale sobivalt valitud hinna eest on võimalik endale soetada esimene Bioshock, The Bureau: XCOM Declassified ning The Darkness 2. Ületades keskmise hinna künnise võib sinna lisanduda veel ka Bioshock’i seeria teine osa, Spec Ops: The Line ning Mafia II. Seda siis esialgu, sest eelnimetatud mängude ikoonide kõrval ilutseb tore kiri: More games coming soon!

Teleturu kombel võime kõvahäälselt kuulutada: AGA SEE EI OLE VEEL KÕIK! Makstes 20 dollarit lisanduvad eelnimetatutele ka sellised ajatud klassikad, nagu Bioshock Infinite ning XCOM: Enemy Unknown. Sellise raha eest on võimalik saada niivõrd palju häid ja erinevaid mänge! Ja kui endal juba olemas, siis kinkige sõbrale! Nad on seda väärt!

Allikas: Humblebundle.com