fbpx

Suvi on ju ikka mängimise aeg (eriti just Eesti suvi) ning mis oleks selle tegevuse parimaks toiteks kui mitte soodsad videomängud? Steami suvemüük on õnneks juba kaugele seljataha jäetud ning loodetavasti on mõnedki meist taas hakanud raha söögile kulutama, kuid toidupoodi jooksmisega ei maksa kiirustada. The Humble Bundle Store pakkub veel loetud tunnid väga soodsa hinnaga DRM’i (Digital Rights Management) vabu videomänge.

DRM Freedome Sale pakub küll peamiselt indie-mänge – nii uusi, vanu, tuntud kui ka mitte nii tuntud teoseid väiksematelt stuudiotelt – kuid sinna on ka eksinud mõned suuremad mängud. Teiste seas võib sealt leida minu viimase aja isikliku lemmiku ja mitte veel täiesti väljas oleva mängu BROFORCEhaakuvaid kombitsaid ja palju huumorit sisaldava Octodad: Dadliest Catchi, kirurgiks mitteõppimismängu Surgeon Simulator 2013 ning „mina olen ka videomäng” Mountaini.

Kui soodusmüügis osalemiseks ei motiveeri teadmine, et suured stuudiod hakkavad mänge taas alles sügisel välja laskma, siis ehk abistab info sellest, kuidas sinu niigi soodsatest ostudest läheb 10% heategevuseks. Kogutud on juba üle miljoni dollari.

Osale The Humble Bundle DRM Free Sale’s!