fbpx

Kui sa omad PlayStastation 4 konsooli

Road Not Taken – kui treiler vaadatud, pole vaja midagi lisada

Tõsi, Sony’l on tükk maad veel minna enne, kui mängurid hakkavad jääma rahule suurte mängude valikuga PlayStation 4 konsoolil. Kuid see-eest saame end lõbustada indie-mängudega, mida leiab PS4 valikust üha rohkem. Üheks neist on ka Road Not Taken, mis koondab endas rouge-like žanri halastamatuse ajusid ragistama panevate mõistatustega.

FEZ – sulle ka ei meeldi Phil Fish?

Las Phil jääb sinna, kus on ta koht. Kahju vaid, et ta enam mänge ei tee, sest FEZ on ju väga hea! See mäng kuulub sinna indie-hittide tippu, mida peavad olema mänginud kõik, kelle silmavaade ulatub Call of Duty seeriast kaugemale. Just nii saabki meie kahemõõtmeline maailmavaade ühe mõõtme juurde.

Kui sa omad PlayStastation 3 konsooli

Crysis 3 – aga kuidas see PlayStationi peal välja näeb?

Crysis‘e seeria on tuntud selle poolest, et iga uue osaga sõelutakse välja tõelised meestearvutid poisikestest. Juba ainuüksi kolmanda osa vihmasadu tõmbas minu graafikakaardist viimase välja. Või oli see trosside liikumine, kes enam täpselt mäletab. PlaySation 3 versiooniga kindlasti sellist silmailu nägema ei hakka, kuid see ei vähenda metsakasvanud New Yorkis seiklemise võlu.

Proteus – kõike muud kui harjumuspärane mäng


Kuidas panna interaktiivsesse vormi üks luuletus? Või emotsioon? Kuidas selle kohta lõpuks öelda videomäng? Proteus saab selle kõigega suurepäraselt hakkama, pakkudes eksperimentaalset videomängu, mis ei ole kellegi jaoks täpselt sama kogemus. Ja see on cross-buy ehk ka PlayStation Vita omanikele.

Kui sa omad PlayStastation Vita konsooli

Metrico – infograafikud ajavad südame pahaks?

Taas kästakse uurimustöös kasutada infograafikuid? Ülemus ei lase enne töölt koju, kui järgmise päeva koosolekuks on aruanded ja nende muutused infograafikuks vormistatud? Kuulud ka nende hulka, kelle jaoks on visuaalsed muutujad, kasvud ja kahanemised pigem visuaalne element kui mõistetav ja informaatiivne lisa? Parem mängime Metrico‘t, ehk saame oma probleemidest üle.

LEGO Harry Potter Years 5-7 – aga eelmine kuu alles oli Lego mäng!

Lego on vorm, millesse saab valada kõike ja kõiki. Võtame kasvõi Minecr… J. K. Rowlingu loodud Harry Potteri. Vähe sellest, et me oleme pidanud lugema läbi kõik raamatud, vaatama kõik filmid (märkate sarnasust üleval oleva treileriga?), tuleb nüüd ka mängida kõiki Harry Potteri mänge. Õnneks koondab LEGO Harry Potter Years 5-7 endas viimast kolme raamatut ja nelja filmi. Aga kui nüüd küsida, miks me peame seda mängima? Vastus on lihtne – me tahame. Vähemalt mina tahan.