fbpx

Tasuta asjad on alati head, isegi siis, kui on tegemist ühe väga populaarse mänguga ning ka siis, kui ta on tasuta vaid nädal aega. Veebipood Origin soovib, et kõik saaksid proovida mängu Battlefield 4 ning tänu sellele annab võimaluse seda nädal aega tasuta proovida. Konksu pole, isegi mänguprogress salvestatakse ära – kui hiljem peaks tekkima soov mäng omale osta, saad hakata täpselt samalt maalt uuesti mängima, kus enne pooleli jäi.

Kui juunikuu alguses tutvustas EA oma veebipoes uut teenust nimega Game Time, oli meil võimalik proovida mängu Titanfall. Battlefield 4 järgib täpselt samu reeglid: mängu on võimalik hankida kuni 14. augustini ning nädala aja mänguaeg läheb käima siis, kui mängu esimest korda käivitad. Nüüd ei ole enam ühtki võimalust vabandada, kui sind lahinguväljal ei ole!

Loe ka level1.ee arvustust mängule Battlefield 4.

P.S. Kui Battlefield 4 kohe üldse, üldse peale ei lähe, siis alternatiiviks pakub Origin tasuta Wing Commander III. Juhuks kui kedagi peaks huvitama…

Allikkas: PC Gamer