fbpx

Kas on mingi piir, kus enam rohkem superkangelasi ühte meediumi ei mahu? Olgu selleks siis film või videomäng. Kui isegi peaks selline latt eksisteerima, on see kindlasti kas film The Expendables või videomäng Broforce. Aga mis juhtub siis, kui nad kokku panna? – THE EXPENDABROS!

The Expendabros on poolenisti filmipromo, poolenisti mängudemo, milles on võimalik kehastuda The Expendables 3 tegelasteks ning peatada (nagu filmiski) relvakaubitseja Conrad Stonebanks, keda mängib Mel Gibson. Mängija saab juhuse tahtel enda käsutusse Broforce‘i maailma ümber sündinud Bro Caesari (Terry Crews), Bro Christmasi (Jason Statham), Broney Rossi (Sylvester Stallone), Trent Broseri (Arnold Schwarzenegger), Bronar Jensoni (Dolph Lundgren), Broci (Wesley Snipes) või Toll Broadi (Randy Couture). Ja nagu mäng Broforce ise, hakkab The Expendabros tööle just mitmekesi mängides. Koos sõpradega moodustub mängu poolt pakutavatest 10st maailmast korralik lahingutanner, millest suudavadki üle käia vaid tõelised superkangelased.

Ja kas ma juba mainisin, et The Expendabros on Steamist tasuta allalaetav? Seda kuni 31. detsembrini. Film The Exendables 3 on kinodes alates 13. augustist.

Miks ma ei kasutanud tekstis filmi eestikeelset pealkirja Palgasõdurid 3? Sest see on nõme nimi. Level1.ee arvustust mängule Broforce saab lugeda siit. Ning The Expendabros on võimalikendale Steamist tasuta saada siit.

Allikas: Polygon