fbpx

Striim pole veel alanudki, aga juba kuulutavad uudised, et taolised indie-imed, nagu Journey ja Unfinished Swan leiavad oma tee PS4ja peale. Ma pole siiamaani Journey’t mänginud (kui demoversiooni mitte arvestada).

Veel enne, kui asi ametlikult pihta hakkab – eelmine laivblogimine kiskus nii pikaks, et õigest rongist jäin ma maha, koju jõudes aga avastasin, et internet on mind tänaseks õhtuks maha jätnud. Õnneks levib koduaknast sisse ka eeldatavasti vähekasutatavat avalikku wifit. Elame-näeme!

+ Kas algas? Ma oletan, et algas. Kuidagi liiga eepilisena tundub see, et mitte sellega alustada.

+ Sony ei ole vist eelmistest E3 üritustest õppust võtnud – pikad introd, olgu kuitahes eepilised, tüütavad lõpuks ära!

+ Tervitused Elionile! Striim on heli-pildi shtes sünkroonist pisut väljas. Samas ei tunduks see Pixeljunki tegijate uus 3D mitte-pixeljunk mäng ka teravas pildis niivõrd huvitav.

+ Vanishing of Ethan Carter tulemas PS4 peale? See on siiamaani selle konsooli puhul vist kõige suurem müüginumber. Minu jaoks. Sest arvutiga ma teadupärast ju eriti ei mängi.

+ On muidugi tore, et Vitale ka osad mängud ilmuvad, aga minu silmis need ei loe. Kamoon, kus on Vita eksklusiivmängud?

+ Ma ei saa sellest “Räägime mängust, siis näitame selle mängu treilerit ja siis näitame ühte täiesti suvalist mängutreilerit, mida me ei maininud” asjast aru.

+ Oot, oot, oot. DayZ PS4 peale?…Aga…miks? Mis H1Z1’st sai? Miks teha mäng, mis on just nagu DayZ, kui DayZ niikuinii Ps4 peale välja tuleb? MIKS?

suvaline ps4 pilt

+ Ma ei julge uut akent lahti teha, kartuses et mu brauser saab surma, seega siin üks täiesti suvaline (peaaegu) pilt.

+ Indie-mänge on niivõrd palju, et nad kaotavad varsti oma indie staatuse…

+ Kurat, Destiny tuleb juba kuu aja pärast välja? Hmm, aga peale beetat…ma ei teagi. Mu huvi on natuke jahtunud.

+ Kuhu see tüüp vaatab, ma ei saa aru.

+ Võib olla on asi minus, aga multiplayer on vähim, mis mind Destiny juures huvitab.

+ Ma lugesin internetist, et aastast-aastasse on Gamescom E3st aina enam ja enam ägedamaks ja tähtsamaks muutumas, ning kõige mahlasemad palad jäetakse sinna. Siiamaani tundub justkui mulle oleks valetatud…

+ Kas ma sain nüüd õigesti aru? Sa saad Far Cry 4ga kaasa kümme virtuaalset võtit, mis sõbrale andes annavad talle koos sinuga (ilma et tema mängu omaks) mängimise võimaluse korraga 2 tundi? … KUIDAGI ERITI NÕRK, VÕI MIS? E3 ajal jäi justkui mulje, et tegu on millegi rohkemaga.

+ Oi, näe! Hideo Kojima! teen panuse, et kuulutatakse välja, et Phantom Paini PS4 versioonis on pappkarpidel Sony eksklusiivmängude pildid peal!

+ Vau. Need sõdurid on ikka päris lollid…Lisamärkusena olgu öeldud, et ootan väga Phantom Paini ilmumist!

sofie

+Ülalolev pilt pärineb PS3 eksklusiivmängust, nimega inFamous. Nii palju läheb vähemalt teemasse.

+ Striim hakkas jampsima ning seekord ei ole probleem aknast sisse levivas wifis.

+ Until Dawn näeb päris äge välja, ent samal ajal on treileril väga stereotppilise horrorfilmi maik küljes. Loodetavasti näeb peatselt ka mingitki gameplayd, et aru saada missuguse mänguga täpselt tegu on.

+ Driveclub tundub täpselt sama põnev, kui esitleja häälest välja lugeda võis. Ühesõnaga, mitte väga.

+ PS4ja peale tehakse ka oma Tearaway. Andri, kui elevil sa praegu oled?

+ Ma olen täiesti kindel, et Resoguni ja nende muude mängude tegijad on toredad inimesed, et Alienation ei tundunud midagi erilist. Kui aus olla, siis olen ma juba praegu selle peaaegu ära unustanud.

+ Stuudio Wild Sheep tegi mängu, nimega “Wild.” Nende järgmine mäng kannab pealkirja “Sheep!” Heh, heh, heh…ei…? Okei…

Oot, läbi…inimesed kõnnivad minema, muusika mängib, saalis keerati tuled poole võimsuse peale…Jah, ongi läbi! Väga veidralt ja äkiliselt. Kuigi kena ja tore, ei tundunud Wild niivõrd hämmastav, et seda lõpupauguna kasutada. Mis siis meelde jäi? Noh, Until Dawn, Ethan Carter ja…hmm, ma ei teagi. Ju siis sellest piisab…?

 

Taaskord aitäh kõigile, kes lugesid!