fbpx

GOG.com alustab filmide müügiga

Peamiselt vanade mängude müügile keskendunud veebipood GOG.com (good old games) siseneb filmide ja seriaalide turule. Nimelt hakkab GOG.commis müüb kõiki mänge DRM vabalt (ehk neil puuduvad digitaalõiguste piirangud), pakkuma erinevaid filme, seriaale ning telesaateid. Alustatakse vaikselt – esmalt on võimalik leida 20 mängude ja internetikultuuriga seonduvat dokumentaali hinnaga 5.99$, kuid plaan on valikut järjest suurendada. Loomulikult on kõik dokumentaalid täiesti digitaalõiguste piiranguteta.

GOG.com on ka aktiivselt seisnud selle eest, et mängutööstus teadvustaks kuidas DRM piirangud pigem rikuvad tööstust ning ei aita kuidagi kaasa piraatluse tõkestamisele. Mõned kuud tagasi tutvustati ka GOG Galaxy nimelist teenust, mis hakkab otseselt konkureerima digitaalmängudemüügi gigandi Steam’iga, kuid sellise vahega, et puuduvad pealesurutud reeglid ning digitaalõiguste piirangud.

GOG pakutavast esialgsest dokumentaalfilmide valikust võib leida teiste seas sellised kohustuslikud vaatamised nagu Indie Game: The Movie, The King of Arcades, Good Game ja Rewind This! 

Allikas: Kotaku