fbpx

Kalypso Media avalikustas uue strateegiamängu, millel nimeks Grand Ages: Medieval. Hetkel on huvilistel võimalik uudistada verivärsket treilerit, kuid on lootust, et kolmapäeval Saksamaal algaval Gamescomil saame uue mängu kohta rohkem teada.

Grand Ages: Medieval on järg 2009. aastal ilmunud Grand Age: Rome’ile. Medieval’i tegevustik toimub 1050. aasta paiku ning mängijatele pakutakse avastamiseks ja vallutamiseks 30 millioni ruutkilomeetri suurust keskaegset Euroopat. Oma ülesehituselt peaks mäng strateegiafännidele tuttav olema – saab rajada linnu, luua armeesid, sõlmida diplomaatilisi suhteid, luua kaubateid ja avastada uusi tehnoloogiaid. Lisaks sellele pakub Grand Ages: Medieval võimaluse mitmikmängus kaheksakesi Euroopa pärast madistada.

rsz_1grandrome

Grand Ages: Medieval peaks Windows PC platvormile jõudma 2015. aastal. Vähemalt hetkel tundub, et mäng ei üllata millegi uuendusliku ja märkimisväärselt huvitavaga, kuid loomulikult veel on vara Medieval’i täiesti maha kanda. Lähipäevil saame näha, kas järgmisel aastal tasub keskaega naasta või mitte.

Allikas: IGN