fbpx

Kõigil meil on oma lemmikmäng, kuid võib juhtuda, et kellelegi teisele meeldib veel sama mäng, mis meilegi. Miks mitte nendes koos võistelda või veelparem, miks mitte teha seda 25. oktoobril toimuval MängudeÖÖl? Kutsume kõiki üles arutama ja sõna sekka ütlema MängudeÖÖl toimuvates võistlustes ning mine tea, ehk saad just enda lemmikmängus kõikidele koha kätte näidata 25. oktoobril Coca-Cola Plazas, kui toimub järgmine MängudeÖÖ. Meie ainsaks tingimuseks on see, et mängu oleks võimalik konsoolil mängida ning selles saaks omavahel võistelda.

Ja et asja veidi huvitavamaks teha, loosime 15. septembril kõikide inimeste vahel, kes on avaldanud arvamust võistluste osas, WATCH_DOGS (Xbox 360) ja The Last of Us (PlayStation 4) mängude promoversioonid.

The Last of Us™ Remastered_20140816162727

Mis muud, kui anna enda lemmikmäng üles ning MängudeÖÖl näeme. Kui sa juba hääletamas oled, siis pane ka kirja, et oled ikka MängudeÖÖle tulemas. Küsitluses enim hääli saanud mängud ei leia ilmtingimata oma kohta MängudeÖÖl, kuid kogu korraldusmeeskond teeb kõvasti tööd selle nimel, et kogu MängudeÖÖ oleks võimalikult mänguline ning võistlusterohke.