fbpx

Iseseisva ja igati elujõulise Poola stuudio CD Project Red kõige tuntum ja ambitsioonikam mänguseeria The Witcher on kohe-kohe täienemas igati uhke ja laiahaardelise kolmanda osaga, mida nii seeria fännid kui ka suure avatud maailmaga rollimängude austajad on pikkisilmi juba aastaid oodanud. Nüüdseks selja taha jäänud E3-el ja Gamescomil fänne oma muljetavaldavate mängusiseste videotega hullutanud CD Project Red on hetkel üsna usin avalikustamaks suud vett jooksma ajavaid klippe eepiliste mõõtmetega mängust The Witcher 3: Wild Hunt, kus Riivimaa nõidur Geralt astub taas tumedate jõudude meelevalda, et neile, nagu ikka, koht kiirelt kätte näidata.

rsz_witcherfight

Uue osa promomaterjalide juures on igati tervitatav just see, et eelkõige panustatakse ikka oma higi, vere ja pisaratega loodud maailma, tegelase ja mängumootori tutvustamisele, mitte ei piirduta tavaliste arvutianimatsioone täis treileritega. Olgugi, et esimene teiler, mis nõidur Geralti rasket meelelaadi ja moraalikoodeksit vägagi muljetavaldavalt esitles, on igati õnnestunud arvutianimatsioon, mis The Witcher’i mänguseeria karmi maailma kiirelt ja tabavalt kokku võttis.

Nüüd on aga käes hetk, mil kõik praegused ja tulevased fännid saavad nautida 35-minutilist videot, mis näitab, milleks CD Project Red tegelikult võimeline on.

Ei tasu unustada, et nõidur Geralt on tegelikult poola kirjaniku Andrzej Sapkowski mitme aastakümne vältel loodud tegelane, kellest autor on pika seeria kirjutanud. Kõik huvilised saavad seeria kaks esimest osa osta ka emakeeles, sest nii “Viimane soov” kui ka “Ettemääratuse mõõk” on meie raamatupoodides täiesti saadaval. Tegemist on muljetavaldavalt süngete lugudega, mis muuhulgas võtavad ette ka klassikalised muinaslood, mida me emad või isad meile lapsepõlves ette lugesid, ja muundavad need karmideks, julmadeks ja painajalikeks nägemusteks. Peljata pole mõtet, sest nõidur Geralt astub vastu igat sorti kurjusele ning tema käest ei pääse mitte keegi ja mitte miski.

rsz_witcherstreet
The Witcher 3: Wild Hunt jõuab nii arvutile kui ka konsoolidele PlayStation 4 ja Xbox One järgmise aasta 25. veebruaril.