fbpx

Ütlen kohe ausalt ära, et ma ei ole Hearthstone’i juba päris mitu kuud korrapäraselt mänginud. Varasemalt panin Battle.net’i tööle iga päev vähemalt korra ja tegin 5 matši ranked mode’is või areenil, vahel isegi rohkem. Hearthstone mängis mul taustal, kui tegin teisi töid või kirjutasin arvustusi. Mäng ei seganud mind ja oli hea vaheldus nii mõnegi tüütu töö rutiinsele rütmile. Mängumuusika pidi küll vaikseks keerama, sest need korduvad viisid hakkasid ühel hetkel lihtsalt närvidele käima. Selline mängurütm võis muutuda üsna aega söövaks, sest ühel hetkel avastasin, et ma ei tee enam midagi muud peale Blizzardi kaardimängu mängimise. Tegin seda isegi maal metsa tehes (mitte küll metsas aga maakodus).

Siis tekkis teadmata põhjustel paus. Teised mängud tulid peale, kuigi isu ei kadunud, sõltuvus samuti mitte. Ei saa öelda, et ma ei tahtnud enam mängida, huvi ei kadunud ka kuskile. Mäng jäi lihtsalt korraks kõrvale teiste mängude ja tegemiste tõttu. Kui mul oleks iPad, oleksid asjalood ilmselt teistmoodi. Septembris panin peale ligi kaks kuud kestnud pausi mängu uuesti tööle, et võtta ette pooleli jäänud lisapakk Curse of Naxxramas ja et lihtsalt oskusi lihvida. Ja ma olen endiselt hea (tegemist on minu egoistliku ning väga subjektiivse arvamusega oma oskustest).10626565_781459911896779_1384434902736611668_n

Nüüd, kus mina jälle World of Warcraft’i värvikate tegelastega võitlusse asusin, teatas stuudio, et nende free-to-play kaardimängu Hearthstone: Heroes of Warcraft’i on mänginud 20 miljonit kasutajat. See on päris korralik arv, aga samas see on ju Blizzard. Nemad juba oskavad rahvast mängu juurde tuua.

Kui paljud meie lugejate hulgas on selle 20 miljoni seas? Kui kaua olete mänginud ja kuidas Teile meeldis seni esimene tasuline loopõhine lisapakk Curse of Naxxramas? Kas olite ka rõõmus selle üle, et Hunter’ite lemmikkaart Starving Buzzard hakkab järgmise uuendusega maksma kahe mana asemel hoopis viis? Kes on Teie meelistegelaseks? Minu lemmikuks on hetkel Priest (39). Kui aga tahate kõrvutada oma oskusi minu omadega, siis mängus kannan nime Spellbound (#2190).

Kamina ääres kohtume!

Allikas: VG247