fbpx

Pikslitõmme × 7

Pikslitõmme alustab taas – koomiksina! Hakkame tooma Level1 lugejateni illustreeritud lugusid mängumaailmast – millisel teemal täpselt, otsustad juba sina.

Koomiksisarja debüüt on pühendatud Gordon Freemanile ja tema poolearulisele turvatöötajast sõbrale.

Pikslikoomiks01 copy

Arvutimängud ei peagi olema üleliia realistlikud, kuid kui Niko Bellic juba viienda raketiheitja tänavalt üles korjab, kerkib õigustatult küsimus tema taskute mahu kohta. Järgmise nädala teemaks ongi olukorrad, mis mängureid kukalt kratsima panevad – milline mängusituatsioon sind vastukarva silitas? Milliseid jaburusi leidub sinu lemmikmängus? Saints Row ei lähe arvesse. Jaga oma tähelepanekuid kommentaariumis või Level1 Facebooki lehel. Enim meeldimisi kogunud postitus jõuab järgmise nädala koomiksisse.