fbpx

Kas sa ei ole veel mänginud 2009. aastal ilmunud rollimängu Dragon Age: Origins? Sel juhul võib nüüd olla aeg see viga parandada, kuna hetkel on selle mängu arvutiversioon Electronic Arts’i Origin teenuse kasutajatele saadaval tasuta.

DragonFight

Dragon Age: Origins on Bioware’i poolt loodud eepiline rollimäng. Mängija ülesandeks on peatada tema kodumaad ähvardavad tumedad jõud, koguda kokku karismaatiliste, kuid surmavalt efektiivsete sõdalaste võimekas bande; tappa draakoneid ja akumuleerida aina suuremate numbriliste näitajatega pükse, veste, mõõku, mütse, ehteid, öösärke, tuhvleid, sokke, sauasid ja mitmeid teisi esemeid, ilma milleta oleks pimeduse pealetungi peatamine lihtsalt mõeldamatu. Võib arvata, et pakkumise taga ei ole Electronic Arts’i äsjaavastatud filantrooplik meelelaad, vaid asjaolu, et draakoniajastu seeria kolmas mäng, Dragon Age: Inquisition jõuab Euroopas poelettidele 21. novembril. Tasuta Origins pakub kõigile neile, kes veel seeriaga tutvust teinud ei ole, hea võimaluse seda teha ning seeläbi loodetakse kindlasti suurendada huvi Inqusition’i vastu.

rsz_dragonspell

Pakkumine kestab kuni 14. oktoobrini. Seega, kui fantaasiamaailmas aset leidev eepiline rollimäng on midagi, mis sulle meeldida võiks, siis Dragon Age: Origins on tasuta saadaval kuni järgmise teisipäevani.

Allikas: Origin