fbpx

Telltale Games, mille senist resümeed ilustavad muuseas episoodilised mängud nagu The Walking DeadThe Wolf Among Us ning verivärske Tales from the Borderlands, on üsna pea sellesse nimekirja lisamas veel ühe nimetuse. Selleks on George R.R. Martini “Jää ja tule laulust” inspireeritud teos, mis kannab sama nime HBO ülimenuka teleseriaaliga Game of Thrones. Tundub, et lähtutakse mängutööstuses juba loomulikuks saanud arusaamast – mida rohkem väljalaskekuupäevasid, seda parem.

2. detsembril jõuab esimene osa Steami kaudu Maci ja PC kasutajateni, samuti PS4 omanikeni Põhja-Ameerikas.
3. detsembril toimub üleilmne väljalase mõlemal Microsofti konsoolil ning mäng jõuab Euroopa PS4 kasutajateni.
4. detsembrist saab Game of Thrones’i mängida iOS platvormidel.
9. detsembril saabub PS3 versioon Põhja-Ameerikasse ning
10. detsembril Euroopasse.

Detsembris on lubatud meeles pidada ka Androidi kasutajad, kuigi selle platvormi kohta hetkel täpsed kuupäevad puuduvad.

Kuna mängu toodetakse koostöös HBO seriaaliga, siis võib selles kohata televisioonist tuntud nägusid – Peter Dinklage ja Lena Heady kehastavad ka mängus Tyrion ja Cersei Lannisteri. Game of Thrones’i tegevus leiab aset fantastilisel Westerose kontinendil ning annab mängija käsutusse Forresteride aadlipere saatuse. Mängu alguses on Forresterid vandunud truudust Starkide suguvõsale ning Game of Thrones’i esimese osa pealkiri, Iron from Ice on inspireeritud Forresteride perekonna motost.

Allikas: Eurogamer