fbpx

Square Enix andis teada, et prantsuse stuudio Dontnod (Remember Me) värske üllitis Life Is Strange ilmub arvutile ning vanale ja uuele konsooligeneratsioonile juba 30. jaanuaril.

Sel kuupäeval ilmub viiest episoodist koosneva loo- ja valikupõhise mängu Life Is Strange esimene episood, mis räägib loo noorest naisest, tema võimest aega manipuleerida ja müsteeriumist, mis haarab endasse nii peategelase kui ka tema parima sõbranna. Life is Strange on episoodiline seiklusdraama, mille mängumehaanika, visuaalne stiil ja disain toovad mõttesse nii Telltale’i The Walking Dead’i ja Quantic Dreami Beyond: Two Souls’i kui ka Fullbrighti Gone Home’i.

Võrdlused Telltale’i ja Fullbrighti loominguga on aga mõeldud Dontnodi mängu kiituseks, sest treilerist saadav emotsioon on vägagi tugev. Kui tuuakse paralleele Stephen Kingi, Gone Home’i ja The Walking Dead’iga, siis ei jäägi muud üle kui korralikult erutuda Life Is Strange’i potentsiaalist pakkuda olemasolevatele sisu- ja valikupõhistele mängudele korralikku konkurentsi. Ajaga manipuleerimise võimalus on kindlasti intrigeeriv vahend, mis laseb muuta peategelase ja tema lähedaste elukäiku nii, kuidas mängija ise soovib. Kõigele lisaks näeb mäng välja väga hubane ja õdus. Tundub, et meile pakutakse maailma, kuhu hea meelega end paariks tunniks unustada.

Allikas: PC Gamer