fbpx

Eelnenud nädalavahetusel leidis aset üritus nimega PlayStation Experience, mille raames kuulutati suurelt ja kõva häälega, et Final Fantasy VII, Jaapani rollimänguseeria tõenäoliselt kõige populaarsem osa, leiab enda tee PS4 konsoolile. Inimesed läksid elevile, sest FF VII uusversioon on üks kõige palutumaid asju kogu maailma ajaloos ning mitte kunagi varem polnud selle reaalsuseks saamine niivõrd käega katsutavas läheduses olnud. Saal pimenes, inimesed hoidsid hinge kinni ning ekraanile ilmus tuttav pealkiri. Millega oli tegu?

ff7

Pordiga. Kõige tavalisema pordiga. Rahva pettumust väljendas ilmekalt saalis valitsev vaikus ning hiljem suurem müra ja pilategemine interneti sisemuses.

AGA. Sellega ei lõppenud lähipäevade Final Fantasy uudised. Üürikeseks ajaks lekkis internetti pilt, mis annab alust arvata, et varasemalt sel aastal konsoolidel PS3 ja PS Vita ilmunud FF X/X-2 HD-versioon on samuti uuel aastal ilmuvate PlayStation 4 mängude nimistus. Praeguses olukorras, kus korraliku protsendi uue generatsiooni konsoolide mängudest moodustavad parema graafikaga eelmise generatsiooni mängud, on eelnimetatud uudis üsnagi  iroonilise maiguga. Kindlasti ei oleks tegu aga esimese mänguga, mida on võimalik lausa kolme erineva generatsiooni konsoolil mängida – oktoobris ilmunud Halo Master Chief Collection’il leiduv Halo: Combat Evolved tegi selle triki juba ära.

Kui te ei tea, kas antud uudiste peale nutta või naerda, tuleks tõenäoliselt järgida Yuna soovitust –

Allikas: Polygon