fbpx

Kas ka sinu meel muutub kurvaks, kui vaatad oma PlayStation 4-ja või Xbox One-i suurt mängukogu ja ei näe seal ühtki Borderlandsi seeria mängu? Ära enam nukrutse, sest 27. märtsist on sul võimalik hankida nii Borderlands 2 kui ka Borderlands: The Pre-Sequel ühes komplektis pakendatud koondava nimetuse alla Borderlands: The Handsome Collection. Nagu nimeski võib aimata, võtab see kogumik kokku palavalt armastatud ning jäiselt vihatud Handsome Jacki loo.

Borderlands: The Handsome Collection sisaldab mõlema mängu kõiki lisasid ning hiljem lisatud tegelasi. Seega saab korraga kaasa kogu universumi. Kui sul on jäänud ühel või teisel varasemal konsoolil oma mäng pooleli, on see võimalik lihtsalt üle kanda ning alustada uusimatel konsoolidel mängimist täpselt sealt, kus vanadel pooleli jäi. Ja seda isegi PlayStation Vitaga! Muidugi mõista ei ole võimalik oma mänguprogressi kanda üle ühelt konsoolitootjalt teisele, seega kui oled vahetanud oma fanboy staatuse, jääd pika ninaga.

2574429-2390053574-25723 copy

Kogu sellest kaasatulevast nimekirjast ehk kõige huvitavam on fakt, et Borderlands: The Handsome Collection toob endaga kaasa võimaluse mängida kuni nelja inimesega ühel ekraanil. Tegemist on, vähemalt minu jaoks, kaoaoodatud ning pikalt igatsetud mängimisvõimalusega, mida siiani ei ole ükski uue generatsiooni mäng pakkunud. Seega tuleb juba aegsasti sõpradele märku anda, et märtsikuu lõpul on põhjust külla tulla ning saab neljakesi ninad vastu ekraani suruda.

borderlands-the-pre-sequel-handsome-jack copy

Nagu kaasaegsele mängumaailmale kohane, ei ole see loomulikult kõik. Borderlands: The Handsome Collection saab omale eriti vinge ning 5000 eksemplariga limiteeritud paki nimega the Claptrap-in-a-Box Edition, millega antakse kaasa ka mobiiliga (Android või iOS) juhitav tüütu robot Claptrap!

What’s in the Box?
What’s in the Box?
– Claptrap is in the Box!

Allikad: Gearbox Software, IGN