fbpx

2013. aasta enimtunnustatud videomäng The Last of Us on siiani kriitikute ja mängurite südameis. Kui väga tahta, võib pea iga nädal leida ka kõige pisemat sorti uudiseid või tähelepanekuid, mis tõstavad mängu taas avalikkuse silme ette. Selles pole ka midagi imelikku, sest äsja selja taha jäänud aastal jõudis meieni The Last of Us’i uuendatud versioon, mis pakkus PS4 konsooli omanikele võimalust nautida oma armastatud lemmikut 60 kaadrit sekundis. Lisaks võib mängu soovi korral peatada, et uue fotode jäädvustamise rakendusega endale meelepäraseid fotomanipulatsioone vormida. Naudingut kui palju.

2694463-lastofusremastered_joel+and+bill+aim+at+bloater_1406290302

Nüüd on aga juhtunud midagi enneolematut. Nimelt on The Last of Us’i traagiline ja kurblik lõpplahendus ümber kirjutatud ning uue finaaliga on nõus isegi mängu looja Neil Druckmann. Meil pole enam seega mõtet sõna sekka öelda. Uus lõpp on leitud ja teha ei ole enam midagi.

Alljärgnevalt Neil Druckmanni soosingusse sattunud The Last of Us’i alternatiivne lõpp:

“Ellie and Joel are driving away from the hospital. He has saved her, and murdered the fireflies. In the rearview mirror, Joel sees a car approaching. He lightly hits the gas pedal, trying to put a little distance between him and the car that follows. The car keeps gaining on him, it pulls up beside him.

Joel looks out the window and sees the last person he wants to see right now. It is Vin Diesel. A relic from Joel’s dark drift racing past. Vin gives Joel a look that only says one thing. This challenge is on baby.

Joel knows what he must do, Ellie has never seen him like this. The blood of a racer courses through his veins.

“I know you can do this Joel. The blood of a racer courses through your veins.”

With Ellie’s encouragement, Joel slams on the gas. He races Vin Diesel. Joel is faster than Vin Diesel. In fact, he is better than Vin Diesel in lots of ways.

He wins the race. Ellie and Joel embrace, victorious. He holds her close, and whispers in her ear.

“You know, Elllie, we really are 2 fast 2 furious.”

They cry.

NeoGafi foorumis toimunud mõttetalgutel pakuti üheskoos välja The Last of Us’i alternatiivseid lõpplahendusi. Üks neist haaras mängu looja Neil Druckmanni tähelepanu ning maailm muutus geniaalse epiloogi võrra rikkamaks. Mängu tegijad on ka varem välja toonud võimalikke alternatiivseid lõppe.

Internet 1, maailm 0.

Allikad: Neogaf, Polygon