fbpx

Filmiseeria „Kiired ja vihased” on üks paljudest linateostest, mille põhjal ei ole veel loodud head ja nauditavat videomängu. Võib vaid oletada, kuidas oleks näinud välja näiteks Ubisofti kihutamismäng The Crew kui see oleks seotud „Kiirete ja vihaste” kaubamärgiga. Kas peale paari Vin Dieseli häälega urisetud lause ja kadunud Paul Walkeri juuksetuka olekski filmimängus olnud oluliselt rohkem uut ja huvitavat? Forza taga seisev stuudio Turn 10 proovib olukorda parandada, tuues meieni Forza 2 eraldiseisva lisapaki pealkirjaga Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious.

Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious näol on tegemist mängu Forza 2 lisaga, mis saab piiratud ajaks kõigile Xbox 360 ja Xbox One konsoolide omanikele tasuta allalaetavaks. Filmi ja mängu hübriidi mängimiseks ei ole tarvis Forza 2 omada, mis teeb ilmselt paljude mängusõprade meele rõõmsaks. Samas, kui keegi peab end mängusõbraks ja omab näiteks Xbox One konsooli, on tal suure tõenäosusega riiulis või kõvakettal olemas ka Forza 2, sest mis mängusõber ta muidu oleks? Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious on kõigile tasuta allalaetav alates 27. märtsist ning pakkumine kestab 10. aprillini. Pärast seda hakkab mäng maksma 10$. Veel tasub ära märkida, et „Kiired ja vihased 7″ jõuab kinodesse 3. aprillil.

„Kiirete ja vihaste” virtuaalse versiooni tegevus leiab aset enne filmi sündmusi. Mängija kehastub autojuhiks, kelle ülesanne on toimetada autosid mehaaniku Tej Parkerini, keda kehastab nii filmis kui ka mängus räppar Ludacris. Turn 10 pöörab erilist tähelepanu sellele, et kõik mängu jaoks loodavad autod oleksid viimse detailini modelleeritud filmis nähtavate sõiduvahendite järgi. Kokku saab mängus olema üle 11 sõiduki, mille seas võib leida ka legendaarse 1970. aasta Dodge Charger R/T ja sama aasta Plymouth Road Runneri.

„Kiirete ja vihaste” võimekus olla ikka veel massiliselt köitev on mõnevõrra kummastav. Tuletame meelde, et filmiseeria esimene osa jõudis kinolinale aastal 2001. Jah, me oleme nii vanad!

maxresdefault
Kaader mängust Street Rod, mis ilmus aastal 1989

Allikad: Xbox Wire, Polygon