fbpx

Lara Croft läheb Siberisse!

Nii veebis kui ka paberil ilmuv populaarne väljaanne Game Informer avaldas äsja, et nende märtsikuise numbri esikaanel ilutseb ei keegi muu kui Lara Croft, kes seisab lumises metsas silmitsi hiiglasliku karuga. Tegu on loomulikult 2013. aastal ilmunud Tomb Raider’i eduka uustöötluse järjega Rise of the Tomb Raider. Praeguseks teame, et uues osas suundub Lara Siberisse, kus ta peab rinda pistma nii karmi kliima, heitliku looduse kui ka täiesti uute vaenlastega, et leida surematuse kadunud saladused.

Märtsikuise Game Informeri tõmbenumbriks saab olema kaheteistkümne leheküljeline põhjalik ülevaade alles jõulupühadel mängijateni jõudvast Lara uuest ja tõenäoliselt veelgi metsikumast seiklusest. Kindlasti levib kogu see mahukas informatsioon ka kiiremas korras Internetti kõigile lugemiseks. Lisaks sellele pakub Game Informer meile ka põgusa sissevaate Rise of the Tomb Raider’i kodustuudio Crystal Dynamicsi telgitagustesse.

Hetkel teame, et Rise of Tomb Raider ilmub selle aasta pühadehooajal konsoolidele Xbox 360 ja Xbox One, kuid pole välistatud, et mäng leiab oma tee ka teistele platvormidele.

Allikas: Game Informer