fbpx

Life Is Strange on nagu väike indie-film täis alles täiskasvanuikka jõudnud noorte probleeme. Nagu Juno, The Spectacular NowThe Girl Who Leapt Through Time ja The InvisibleTavalise noortefilmi sisust erineb mäng aga selle poolest, et loo keskmes ei ole mitte ainult omavahelised suhted ning üleelamised koolikaaslastega, vaid ka üleloomulik element, milleks on aja tagasi kerimine. See esmapilgul palju võimalusi pakkuv võime osutub hoopis peategelase Maxi senist elu ohustava sündmuse saabumist ette ennustavaks elemendiks. Esimene episood Chrysalis on nagu liblikas, mis ärkab oma nuku vormist, et tiibu sirutada. Märtsis ilmuvas teises osas saame võib-olla isegi lennata. Remember Me poolest tuntud prantsuse stuudio Dontnod on tõestanud, et suudab olla episoodilise vormiga tõsiseks konkurendiks Telltale’i viimastele ponnistustele nagu Game of Thrones ja Tales From Borderlands.

Sellest kõigest lähemalt aga mängu tutvustavas videos, kus hoidume suurematest sisupööretest ja arutame kõige selle üle, mis teeb Life Is Strange’i eriliseks.