fbpx

Tuntud teleseriaali Mythbusters äsja alanud hooaja esimene osa oli videomänguhõnguline ning võttis luubi alla kaks oma olemuselt väga erinevat mängu – Doom ja Fruit Ninja. Müüdimurdjad Adam ja Jaime soovisid teada saada, kuidas tuleb välja päriselus sinu poole loobitavate puuviljade mõõgaga hakkimine ning kas Doom’i futuristlikud kosmosesõdurid suudavad tõepoolest endaga kaasas kanda korraga üheksat relva, laskemoona- ja esmaabipakke ning samal ajal edukalt koletistega võidelda. Soovijad võivad kõnealusele episoodile ka pilgu peale heita.

https://www.youtube.com/watch?v=0ac2B6XGSNU

Fruit Ninja elule toomine oli kahest katsumusest kindlasti lihtsam – vaja läks vaid samuraimõõka, suurt puuviljahunnikut ning inimesi, kes on valmis nimetatud puuviljahunnikut laiali loopima. Ananasse, õunu ja muud maitsvat kraami asus tükkideks lõikuma müüdimurdja Jaime, kellel õnnestus kokku koguda umbes pool oma 99-punktilisest skoorist, mis on tema lagi Fruit Ninja virtuaalses versioonis. Kogu ettevõtmise naelaks oli aga Doom’i kosmosesõdalase võimete proovilepanek. Mahajäetud sõjaväebaasi rajati tasand mängust ning see täideti koletiseks maskeeritud inimestega. Lisaks võitlemisele kannab Doom’i kangelane endaga kaasas veidi üle 30 kilogrammi relvi, laskemoona ja medikamente ning Adam ja Jaime soovisid teada saada, kas midagi sellist võiks mahtuda inimvõimete piiridesse.

rsz_doom

Esimesel katsel võisid müüdimurdjad relvi maha pillata ning ettevõtmine kulges enam-vähem edukalt. Teisel üritusel pidid mehed aga kogu kraami endaga algusest lõpuni kaasas kandma ning raja läbimine võttis aega tervelt kaks korda kauem. Adam ja Jaime olid mõistagi arvesse võtnud asjaolu, et nende füüsis ei pruugi vastata põrguelukaid tapvale kosmosesõdurile esitatavatele nõuetele. Seetõttu oldi osalema kutsutud ka endine jalgpallur ja võitluskunstiekspert Brendan Schaub. Tema kontrollaeg ilma varustuseta oli müüdimurdjate omast peajagu parem, kuid teine katse relvade ja muu universumi päästmiseks hädavajaliku kraamiga oli Jaime ja Adami omast vaid kolm sekundit kiirem.

Seega, järgmisel korral, kui näete relvahunniku, laskemoonalasu ja arstimite alla kaduvat supersõdurit kohta kätte näitamas verdtarretavatele põrguelajatele, andke talle asu ja laske mehel paar minutit rahus hinge tõmmata. Tal on raskem kui te arvata oskate.

Allikas: Kotaku