fbpx

Õigemini ei ole Powers otseselt superkangelastest, vaid kahest mõrvauurijast, kelle teele satuvad juhtumid, mis on seotud kangelaste, nende vastaste või äkitselt võimed omandanud tavaliste inimestega. Kõlab nagu Batmani mütoloogia alustalasid puuriv üsna hea ja kesise vahel pendeldav Gotham. Superkangelastega seotud juhtumeid hakatakse uurima samanimelise koomiksi põhjal valminud seriaalis, mis valmis Sony Pictures Televisioni ja Sony PlayStationi töö tulemusena. Esimene osa on kõigile tasuta. Kõiki teisi osi saavad vaadata ainult PlayStation Plus kasutajad. Koomiksi kohta tean vähe, aga mõte maailmast täis kangelasi ja nende tegusid uurivast Sharlto Copleyst on üsna huvitav. Copley on tuntud peaasjalikult Lõuna-Aafrika režissööri Neill Blomkampi filmidest District 9, Elysium ja 6. märtsil ka Eestis linastuvast ulmefilmist Chappie, kus näitleja teeb samanimelise hakkaja roboti/gängsteri häält. Koomiksi enda kohta lugedes sain nii palju teada, et sarjas ei tohiks olla ühtegi otseseselt tuntud nimega kangelast nagu Superman ja Batman, pigem on tegemist omaloominguga, mis on saanud mõjutusi nii DC kui ka Marveli universumist. Sony üritab ajaga kaasas käia. Agents of S.H.I.E.L.D.Agent Carter, Arrow ja Flash juba tõestasid, et kangelased lähevad rahvale peale.

Kui Powersi idee ei tundu huvitav, siis peaks seda kindlasti olema kahe esimese episoodi režissöör David Slade, kes on viimasel ajal tuntud väga stiilse, rõveda ja omamoodi kauni Hannibali seriaali poolest. Kui see peaks andma aluse Powersi kvaliteedi suunas, võib juba kergemalt hingata. Näitlejate seas on ka Hannibalis sarimõrvarit kehastanud Briti koomik Eddie Izzard. Powers võib olla hea asendus enne Heroes naasmist ja ühtlasi ka Sony tõestus iseendale, et nad suudavad omal algatusel toota midagi kvaliteetset nagu on seda teinud väga edukalt Netflix. Microsofti üritus tuua Halo seriaalina fännideni kukkus läbi või pigem pole sellest enam midagi pikka aega räägitud.

Esimene osa on kõigile saadaval sarja koduleheküljel 10. märtsil.