fbpx

25. märtsil ilmub mängude Demon’s Souls ja Dark Souls taga seisnud Hidetaka Miyazaki eksklusiivselt PlayStation 4 konsoolile loodud teos Bloodborne. Kuna Bloodborne sarnaneb mängitavuselt väga Miyazaki varasemale loomingule, on fännid kindlasti ootusärevusest kikivarvukile aetud.

bloodborne-ps4-screens-3-bloodborne-5-reasons-why-this-could-be-game-of-the-year copy

Et fännibaasi veelgi rohkem ootusärevusest oma küüsi näriks, pani Sony kokku interaktiivse treileri, mis tutvustab meile uusi vastaseid ning ka relvi. Treiler koosneb interaktiivsetest stseenidest, kus mängijal on võimalik valida näiteks relva, millega ta järgmise vastase ette võtab. Kogu treiler koosneb gameplay elementidest ja neid lahti seletavatest infotekstidest, mis peaksid andma vaatajale võimalikult täpse ülevaate mängust ilma seda mängimata. Milline Bloodborne täpselt olema saab ning kas seda on mõtet omale kohe ilmumiskuupäeval hankida, tuleb juba treilerist ise järgi vaadata.

Allikad: VG247, PlayStation