fbpx

Ma ei alusta seda uudist kirjutades, et järjekordne kauaoodatud videomäng lükati edasi. Ausalt öeldes ei olnud ma isegi teadlik, et üks PlayStation 4 oodatuimatest mängudest oleks võinud selle aastanumbri sees ilmuda. Igal juhul avalikustas mängu Uncharted 4 režissöör Bruce Straley PlayStationi blogis, et Nathan Drake ja tema seiklused väärivad detailideni süvenemist ning sellega seoses lükkub mängu ilmumiskuupäev oodatust paar kuud edasi 2016. aasta kevadesse. Lisaajaga proovib Uncharted 4: A Thief’s Endi taga seisev mängustuudio Naughty Dog saavutada neile omase perfektsuse ning toimetada mänguriteni just selline mäng nagu me väärime.

Seoses 2014. aasta lõpul Las Vegases aset leidnud mänguauhindade jagamisega näitas Sony Uncharted 4: A Thief’s End esimest mänguvideot, mis tõestas meile, et PlayStation 3 konsoolil kalliks saanud ning ülisuure fännibaasi kogunud Nathan Drake suudab väga hästi kohaneda ka PlayStation 4 võimekusega, tänu millele suudab ta taas hüpata lapsiku kergusega kaljunukilt kaljunukile ning põigelda seejuures tema poole suunatud AK-47 kuulirahe eest.

Üle 15 minuti kestvat mänguvideot jääb lõpetama aastaarv 2015, mis tuletab mulle meelde, et loomulikult ma ju ootasin Unchartedi uut mängu selle aasta sees. Aga kui Naughty Dog ütleb, et nad vajavad rohkem aega, siis peavad nad ka selle saama. Miks? Sest nemad teevad vaid häid mänge!

Allikas: PlayStation Blog