fbpx

Eelmise aasta Wolfenstein: The New Order oli positiivne üllatus. Mäng pakkus kõike, mida ühelt natsitapmissimulaatorilt oodata, kuid lisaks sellele ka eneseteadlikku huumorit, head kirjutamist ja üllatavalt täiskasvanulikke alatoone. The New Order suutis puhuda juba üdini tuttavlikku žanrisse ja aeguvasse kaubamärki uut elu ning sai sellel ja mitmetel muudel põhjustel esile tõstetud ka meie 2014. aasta kokkuvõttes. Sestap tuleb hea uudisena mängu levitaja Bethesda teadaanne, et Wolfensteini ultravägivaldne alternatiivajalugu saab 5. mail värsket verd lisapaketi näol, mis kannab pealkirja Wolfenstein: The Old Blood. Uudisega tuli kaasa ka šikk treiler, mis näeb välja, nagu oleks see just välja astunud mõnest möödunud sajandi keskpaiga põnevikust.

Nagu mainitud, jõuab The Old Blood mängijani 5. mail ning saab olema 20$ eest saadaval PC-l ning uue põlvkonna konsoolidel läbi digitaalsete kanalite. Tegemist on eraldiseisva lisapaketiga, mis tähendab, et The Old Bloodi mängimiseks ei ole vajalik omada Wolfenstein: The New Orderit. Lisapakett on The New Orderi eellugu. Mängu tegevus toimub 1946. aastal Baierimaal ning peategelaseks on jätkuvalt juba ikooniliseks kujunenud natsiverejanuline (kuid pärast The New Orderit ka üllatavalt paatoslik) musklimägi B. J. Blazkowicz. The Old Bloodis seisab mees silmitsi kaheosalise missiooniga. Esimese osa pealkirjaks on Rudi Jäger and the Den of Wolves, milles Blazkowicz pistab kurikuulsasse Wolfensteini lossi imbudes rinda maniakaalse vanglaülemaga ning üritab varastada koordinaate, mis juhataksid ta kindral Deatsheadini, kes on The New Orderi peamine kurikael. Teine peatükk, The Dark Secrets of Helga von Schabbs, leiab aset Wulfburgis, kus Blazkowicz kohtab natsist arheoloogi, kes toob maa seest välja kummalisi esemeid, mis peidavad endas tumedaid ja iidseid jõude. Lisaks uutele kohtadele ja missioonidele toob The Old Blood endaga kaasa ka värskeid vaenlasetüüpe ja mitmesuguseid ennenägematuid relvi.

rsz_oldblood

Hetkel on meil ainult see stiilne treiler ja mõned ekraanitõmmised, kuid Bethesda lubas The Old Bloodi kohta rohkem rääkida tuleval nädalavahetusel Bostonis toimuval mängumessil PAX East.

Allikad: Gamespot, Polygon