fbpx

Kui sa omad PlayStation 4 konsooli

Tower of Guns – vanakool uues kuues

Torn, relvad, vastased ja lugu polegi vaja, sest iga mängukord on erinev. Kui saad surma, tuleb loomulikult uuesti otsast alustada. Miks? Sest torn ja relvad! PS+ kasutajad saavad mängu lisaks PS4 konsoolile ka PS3 peal proovida.

https://youtu.be/pSCfIqr2lx8

Never Alone – sa ei ole Alaskal kunagi üksi

Mis võiks olla veel parem moodus kaduva kultuuri säilitamiseks kui teha sellest videomäng? Nii juhtus mänguga Never Alone, mis valmis koostöös Alaska põlisasukatega.

Kui sa omad PlayStation 3 konsooli

Dishonored – sa ei ole veel seda mängu mänginud?

Dishonored ei tohiks vajada tutvustamist ühelegi tõsiseltvõetavale mängurile. Seda peaks tõestama juba lugematul hulgal võidetud auhindu ning veelgi enam kohti mängurite südameis.

Aaru’s Awakening – kooliprojektist mänguks, te ütlete?

Aaru’s Awakening oli algselt Islandi üliõpilaste koolitöö, mis kasvas välja videomänguks, mida on võimalik mängida platvormidel PC, Mac, PS4 ja PS3. Mängu autorid ütlevad, et sellega ei kavatse nad veel piirduda. Mängus ise aga kehastub mängija Aaruks, müstiliseks koletiseks, kellel on oskus teleporteeruda. Mäng on tasuta allalaetav ka neile PS+ kasutajatele, kes omavad PS4 konsooli.

Kui sa omad PlayStation Vita konsooli

Killzone Mercenary – pihutulistaja, mida oleme oodanud

Kui PlayStation Vita on pigem kujunemas indiearendajate platvormiks, siis Killzone Mercenary kohta ei saa kindlasti öelda indiemäng. Tegemist on ühe ilusaima Vita mänguga, mis ei taha, et teda kuidagi loetaks vähem tähtsamaks kui suurel vennal PlayStation 4 peal olevaid esimese isiku vaates tulistamismänge.

MonsterBag – Vitale tegelikult ei sobigi suured mängud

Värvikirevas ning lapseliku visuaalse stiiliga mängus MonsterBag tuleb mängijal leida üles Nia, olles ise samal ajal kotti meenutav koletus V.

Allikas: PlayStation Blog