fbpx

Esimene aprill on möödas ning kõik nõmedad naljad on selleks korraks tehtud. Küll aga jõudis inimesteni sel kuupäeval mitu uudist, mis ei olnud naljakad, sest sisaldasid tõde. Nintendo rääkis oma järjekordses Nintendo Direct veebisaates tulevikuplaanidest, millest nii mõnigi suutis inimesi rõõmustada. Järgnevalt kiire kokkuvõte:

Mario Kart 8 muutub veelgi kiiremaks! Kui senini on mängijatel olnud võimalik valida kolme erineva kiirusklassi vahel (50cc, 100cc, 150cc), siis nüüd lisatakse nimistusse ka neljas – 200cc. Lisaklass saabub mängijateni 23. aprillil tasuta uuenduse näol.

• Samal kuupäeval ilmub samale mängule teine, Animal Crossingu teemaline lisapakk, mis toob mängijateni 3 uut tegelast, 4 uut sõidukit ning 8 uut rada, millel võidu sõita. Algselt pidi kõnealune DLC ilmuma maikuus, mistõttu kõlab uudis praeguses ajahetkes, mil mänge aina rohkem ja rohkem edasi lükatakse, üsnagi positiivsena. Mario Kart 8 eelmine DLC, mis oli The Legend of Zelda temaatikaga, ilmus eelmise aasta novembris.

• Algselt ainult Jaapanis ilmunud Wii U õudusmäng Fatal Frame: Oracle of the Sodden Raven jõuab Põhja-Ameerikasse ja Euroopasse veel selle aastanumbri sees, ent praeguseks hetkeks veel teadmata kuupäeval.

• Nintendo ülimenuka kaklusmängusarja Super Smash Bros. viimane osa (nii Wii u kui ka 3DSi peal) saab üsna pea lisategelasi DLC näol. Esimesena asub võitlustulle kurikuulus Pokemon MewTwo, kes jõuab mängijateni 28. aprillil. Talle järgneb Earthboundist tuttav Lucas, kelle kohalejõudmist tuleb oodata kuni juunikuuni. Kõigele lisaks küsib Nintendo kõikide mängurite käest, milliseid tegelasi veel DLC-ks muuta. Laske fantaasial lennata, sest küsida võib kõike. Kõike!

• Wii U endas retromänge hõlmav Virtual Console saab õige pea täiendust, sest sinna hakkavad järjepanu ilmuma kauanõutud Nintendo DS ja Nintendo 64 mängud. Juba praegu on võimalik endale soetada Super Mario 64 ning Yoshi’s Island DS, üsna pea jõuavad VC platvormile muuseas ka sellised tuntud teosed, nagu Donkey Kong 64, WarioWare Touched ning Paper Mario.

• Taktikalise RPG-seeria Fire Emblem kõige uuem osa jõuab aastal 2016 3DS konsoolile. Aastal 2013 väljaspool Jaapanit ilmunud Fire Emblem: Awakening oli (ning on jätkuvalt) fantastiline ja…hmm…me ei olegi sellest veel kirjutanud? See viga tuleb parandada! Uus Fire Emblem annab mängijale võimaluse valida kahe erineva leeri vahel, millest tulenevalt muutuvad nii lahingud kui ka mängu lugu. Aga see ei ole veel kõik! Kõnealune seeria seguneb teise nimeka RPG-seeria, Shin Megami Tensei‘ga Wii U konsoolil ning kuuldavasti näeb ilmavalgust 2015. aasta teises pooles, kuid seda vaid Jaapanis, ülejäänud maailma kohta hetkel info puudub.

amiibo

• Uued amiibod, sest amiibosid ei saa olla kunagi liiga palju…?

Allikas: Nintendo