fbpx

19. mai pole enam kaugel, mistõttu andis The Witcher 3: Wild Hunt stuudio CD Projekt RED mitmetele populaarsetele videomängudele pühendunud Youtube’i kasutajatele võimaluse proovida mängu optimiseerimisjärgus beetaversiooni.

Mäng jookseb videos arvuti peal Ultra sättete peal (1080p, 60fps) ning näeb lausa suurepärane välja. Kesk-Euroopa maastikku meenutav floora ja fauna pole kunagi olnud videomängudes nii realistlik. See, kuidas päikesekiired paistavad kuuseokste vahelt mängijale silma, on midagi teistsugust juba seetõttu, et Nõiduri maailm pole muinasjutuline fantaasia nagu Dragon Age: Inquisition, vaid pigem ajaloolist keskaega meenutav fantastiliste elementidega reaalsus. Sellest tuleneb ka mängu graafiiline ja kunstiline stiil, mille abil on loodud tõelisi metsi ja maapiirkondi meenutav keskkond. Videost on näha, et kõrvalmissioone on mängus väga palju, aga tegijate väitel võivad kõrvalmissioonid vahel muuta ka kogu mängu lugu. Eks varsti saame näha.

Allikas VG24/7