fbpx

The Witcher 3: Wild Hunt on üle 200 tunni pikk. Sellest peaks piisama ka kõige nõudlikumale RPG huvilisele, aga kui mingil põhjusel jääb väheks, siis olge mureta. Eile teatas CD Projekt RED, et oktoobris ja 2016. aasta esimese kolme kuu jooksul ilmub kaks loopõhist lisapakki, mida on kokku üle 30 tunni.

Oktoobris saabuv Hearts of Stone on üle 10 tunni pikkune missioon, mis viib Geralti Eikellegimaa metsikutele aladele täitma salapärast lepingut. 2016. aasta alguses ilmuvat lisapakki Blood and Wine jagub aga üle 20 tunni. Lugu viib nõiduri täiesti uude sõjast puutumata piirkonda, mille idüll peidab endas verist saladust. Lisapakke saab praegu ette tellida nii GOG.com (€22.89) ja Steami kaudu (24.99€). Kui sellest veel ei piisa, siis paar päeva tagasi avaldati video ka mängu esimesest 15 minutist. Videost on näha, et mängija ei tee seda, mida hetkemissioon nõuab, vaid paneb jooksu juhuslikult valitud maamärgi suunas ning saab seal surma. Usun, et see kõlab tuttavalt paljudele avatud maailmaga mängude fännidele.

CD Projekt RED lubas, et kõik Wild Hunti DLC-d hakkavad olema tasuta ja see lubadus kehtib tänase päevani. Kaks põhimõtteliselt eraldiseisva mängu pikkusega lisa ei lähe DLC-de alla. Neid Nõiduri universumi laiendavaid lisapakke hakati looma kohe kui Wild Hunti kallal töötamine lõpetati. Stuudio kaaslooja Marcin Iwiński mainis, et mäletab aegu, mil allalaetavad lisad olid suured ja mahukad ning CD Projekt RED soovib lähtuda nendest põhimõtetest.

Kõigile antakse tasuta ära 16 kosmeetilist DLC-d ning Expansion Passi all müüakse ligi pool aastat pärast põhimängu ilmumist veel üle 30 tunni loopõhiseid missioone. Stuudio üks juhtidest lisas, et kui kellelgi on kahtlusi mängu ja selle lisade osas, siis oodake ja vaadake, mida arvustajad kirjutavad. Mängu ostmine on tema sõnul siiski mängijate otsus ja stuudio ei taha kellelegi pettumust valmistada. Rääkides pettumustest, siis algsete ilmumiskuupäevade järgi eeldasid kindlasti paljud, et suve saab veeta väljas, aga nüüd saab end sellest 200 tunnist läbi treida aasta kõige ilusamate päevade ajal. Selline on juba mänguri elu. Filmi vaatame ühe õhtu jooksul, mänge kogeme mitu aastat.

Kui Nõiduri maailma suuruse illustreerimisest on veel vähe, siis siin on ka pilt maailmakaardist. See on natuke suurem kui Skyrim ja oluliselt võimsam kui The Witcher 2.

dddddddddddddddddddddd

Allikad: VG24/7, IGN