fbpx

Tulemas on uus Deus Ex?

Viimase paari päeva jooksul on Square Enix Twitchi vahendusel tiiserdanud midagi uut ja huvitavat. Mängurid on pead murdnud ja üritanud välja nuputada, mida salapärane Project CKP endast kujutada võiks. Stuudio suur üllatus võib olla aga rikutud, kuna NeoGAFi kasutajad tabasid vene veebisaidilt nimega Kanobu olulisi infokilde, mis võivad viidata sellele, mida Square Enix meile öelda plaanib. Kõik tundub viitavat sellele, et 2011. aasta võrratu Deus Ex: Human Revolution saab järje, pealkirjaga Deus Ex: Mankind Divided.

Deus3

Enne, kui ei ole saabunud Square Enixi poolset kinnitust, pole mõistagi midagi kivisse raiutud. Mankind Dividedi poole suunavad vihjed ilmusid juba eelmisel aastal, mil stuudio sellele nimele patendi võttis. Lekkinud info kohaselt saabub mäng uue generatsiooni konsoolidele ja PC-le.

Allikad: Polygon, Kotaku, NeoGAF