fbpx

Rare – stuudio, mis valitses Nintendoga käsikäes 1990. aastate mänguruumi – osteti ära Microsofti poolt aastal 2002. Peale seda nende hiilgus tuhmus ning ägedate, žanre defineerivate mängude asemel hakati väljastama eksklusiivselt Kinectile mõeldud teoseid. Ent mälestused helgetest aegadest jäid. Nüüd on Microsoft otsustanud neid aegasid meenutama hakata, sest E3 pressikonverentsil kuulutati välja Rare Replay – stuudio mõningatest parimatest paladest koosnev mängukollektsioon!

Kollektsioon hakkab sisaldama tervelt 30 erinevat mängu, mille hulgas on ka sellised klassikalised teosed nagu Battletoads, Banjo-Kazooie, Perfect Dark, Viva Pinata ning paljud teised. Isiklikult ootan juba hetke, mil saan esmakordselt kogeda Conker’s: Bad Fur Day läbimist. Kollektsioon hakkab ookeani taga maksma 30 dollarit (see teeb vaid 1 dollar mängu eest!), kuid tuleb oodata, kuidas (ja kas) elab kollektsioon üle Eesti turule jõudmise.

Rare Replay ilmub selle aasta 4. augustil.