fbpx

Call of Duty vahetas võistkonda!

Juba aastaid on süsteem toimunud järgnevalt – kätte jõuab E3, algamas on Microsofti pressikonverents, tuled saalis kustuvad ning ekraanile ilmub järjekordse Call of Duty mängudemo. Peale seda järgneb aasta ühe populaarseima tulistamismängu seltsis, mille jooksul saabuvad kõik allalaetavad lisapakid esimesena just Microsofti konsoolidele. Sel korral paistis aga Call of Duty sellega silma, et ei ilmutanud ennast kordagi Microsofti pressikonverentsi jooksul. Nii mõnigi fänn võis hakata pead kratsima ja mõtlema, mis küll juhtus…

https://www.youtube.com/watch?v=Tpm1yk3enzY

Juhtus see, et Activisioni ja Sony suhted on vahepeal niivõrd soojaks saanud, et menukas tulistamismäng vahetas leeri ning nüüdsest jõuavad kõik DLC lisapakid esimesena hoopiski PlayStationi konsoolidele. Kes on sellises situatsioonis võitja?

Mitte keegi. Peale Sony, muidugi.