fbpx

Internet pole veel suutnud maha jahtuda möödunud ööl E3 raames toimunud Bethesda koverentsist ja seal räägitud mängust Fallout 4, kui juba uuesti on põhjust käsi kokku hõõruda… sedakorda siis Xbox One kasutajate käsi. Välja hõigatud tagasiühilduvus Xbox One konsooliga toob mänguarendajatele hulgaliselt uusi võimalusi, millega mängima hakata. Bethesda aga kasutab seda nii, et annab kõigile, kes ostavad Fallout 4 Xbox One konsoolile, tasuta kaasa Fallout 3-e. Kaks kärbest ühe ostuga!

Teine, isegi huvitavam uudis, tuleb aga valdkonnast, mis on siiani olnud peamiselt PC mängurite pärusmaa: modifikatsioonid. Nimelt hakkavad PC-l mängule Fallout 4 loodud modifikatsioonid tööle ka Xbox One versiooniga. Arvestades asjaolu, kui leidlikud võivad olla modifikatsioonide tegijad ja kui palju annab see mängule lisaväärtust, peaksid rõõmustama nii mängurid kui ka sisuloojad, sest nende tehtut saavad hakata kasutama palju suurem hulk mängureid.