fbpx

Adr1ft on esimese isiku vaates ellujäämismäng, mis simuleerib astronaudi katset päästa oma elunatukene pärast seda, kui tema kosmosejaama on tabanud katastroof. Arendaja Three One Zero olevat justkui loonud üsna realistliku nägemuse ühe inimesehakatise abitust vähkremisest piiritus kosmoses.

Kas see kõik tuleb kuidagi tuttav ette? Jah, väga õige! Adr1ft kõlab täpselt nagu 2013. aasta seiklusfilm „Gravity“, kus peategelasteks oli kaks elu eest võitlevat astronauti. Liigsed sarnasused ei ole aga tingimata üldse halvad näitajad. Kindlasti oli palju neid, kes soovisid „Gravity’is“ aset leidnud lennukat kosmoseseiklust ise kogeda. Adr1ft paistabki olevat perfektne vastus kõikidele neile, kes ei hooli gravitatsioonist, hapniku vähesusest ega kosmose ääretusest tingitud paanikahoogudest.

Adr1ft saabub septembris nii praeguse põlvkonna konsoolidele kui ka arvutitele. Kõigele lisaks on mängul ka Oculus Rifti tugi. Kui aus olla, siis ega taolist mängu virtuaalreaalsusprillideta ette ei kujutagi.

Taaskord tasub silmad lahti hoida, sest ajal, mil E3 on meile nii lähedal, tabavad uued infokillud internetti sama hävitavalt nagu kosmoseprügi filmi „Gravity“ peategelaste kosmosejaama.

Allikas. Eurogamer