fbpx

Kui sa omad Xbox One konsooli

Massive Chalice

Ei, me ei pea silmas seda Eesti räpparit! Räägime hoopiski käigupõhisest strateegiamängust, mille arendajaks ja väljastajaks on Double Fine mängustuudio ning mis, nagu ka nende eelmine mäng Broken Age, sündis tänu edukale Kickstarteri kampaaniale. Kuigi Massive Chalice’i beetaversiooni sai proovida juba eelmise aasta oktoobris, oli mängu ametlikuks ilmumiskuupäevaks esimene juuni. Omapärane strateegiamäng jätkab Xbox One’i peal juba traditsiooniliseks muutunud süsteemi, mille kohaselt on uued väikesed indiemängud Games With Gold raames kohe tasuta saadaval. See on vägagi tervitatav nähtus!

Pool Nation FX

See piljardimäng on juba pikemat aega Games With Goldi vahendusel saadaval olnud ning nähtavasti on ta seda ka vähemalt juunikuu jooksul. Õhus on aga küsimus – miks? Tagasiside mängule on olnud valdavalt pigem negatiivne, seda nii kriitikute kui ka mängurite endi poolt. Aga noh, kingitud hobuse suhu ei vaadata…?

HCQCW-C2DJ3-HJMJ6-DTJDG-XD9DZ

Kui sa omad Xbox 360 konsooli

https://www.youtube.com/watch?v=5kjs-SC70Wg

Just Cause 2

Kes praeguseks hetkeks ei teaks, mis mänguga on tegu? Oleme vist kõik näinud videoid sellest, kuidas inimesed naudivad hullumeelsust, mida suudab pakkuda üksainus haardekonks? Kui ei, siis on ainuõige aeg selle mänguga tutvust teha! Kuid olge nobedad – mäng on tasuta saadaval vaid vahemikus 1-15 juuni! NB! Tubli lugeja viis meie tähelepanu asjaolule, et mängu on reegioniluku taga kinni ning selle hankimiseks peab jändama VPN ühendusega.

Thief

Kuulsa mänguseeria neljas osa/uus algus ilmus algselt eelmise aasta veebruaris. Mängus saab hiilida ning, nagu nimest järeldada võib, ka võõraid esemeid omistada ja taskusse pista. Mäng on tasuta saadaval ajavahemikus 16-30 juuni.

Head mängimist!