fbpx

Kas Hitman alustab nullist?

Sony E3 pressikonverentsil avalikustati, et töös on uus Hitmani seeria mäng, mil tundub olevat pealkirjaks lihtsalt Hitman. Kurikuulsa Agent 47 loonud Taani mängustuudio IO Interactive’i esindaja sõnul on tegu „nende seni kõige ambitsioonikama projektiga.“

Peale selle uhke, ent mittemidagiütleva treileri, ei tea me mängu kohta midagi enamat. Mängu lihtsakoelise nime põhjal on arvatud, et äkki on IO Interactive otsustanud frantsiisiga uuesti nullist algust teha ning väljakuulutatud mäng on esimene osa tuliuues Hitmani seerias. Pole ka teada, kas mäng saabub vaid PlayStation 4 konsoolile või saavad salamõrvamisest osa võtta ka muude mängumasinate omanikud. Tegu on kõigest spekulatsioonidega ning E3 pole veel kaugeltki läbi, seega võime mängu kohta kuulda veel nii mõndagi huvitavat.

Treileri lõpus ilmub ekraanile ka salapärane kuupäev, 8. detsember. Kas see tähendab, et Hitman jõuab kohale juba selle aasta lõpus? Kui nii, oleks tegu tõepoolest positiivse üllatusega.