fbpx

Selle asemel, et otsida rannas liivaluidete vahel tuulevaikset kohta, kus saaks kasvõi kampsuni seljast võtta ja lasta päikesel oma lumivalgetele käsivartele hellitavalt pai teha, köidavad juba mitmendat aastat järjest mängijate tähelepanu mängude suured soodsusmüügid, mida oleks lausa patt kasutamata jätta.

gif-summer-expectations-reality

Kui PC mängurite poolt taevani kiidetud Steami suvised soodusmüügid kestavad 11. – 22. juuni, siis teise, veidi väiksema, kuid kindlasti mitte vähemtähtsama digitaalseid mänge müüva veebipoe GOG.com soodusmüügid on juba alanud. Veebilehe GOG.com suvine soodusmüük kestab 21. juunini ning vastavalt kulutatud rahasummale antakse kaasa ka tasuta mänge. Uusi soodustusi võib oodata iga 12 tunni möödudes, seega pange oma äratuskellad juba heaga poole päeva tagant helisema. GOG.com lubab, et soodussildi saavad külge üle 700 videomängu.

Vastavalt sellele, kui suure summa oled soodusmüügi jooksul välja käinud, saad ostetud mängudele kauba peale:
SimCity 2000 – Kui oled kulutanud vähemalt 1 €
S.T.A.L.K.E.R: Clear Sky – Kui oled kulutanud vähemalt 18.30 €
Xenonauts  – Kui oled kulutanud vähemalt 45.80 €

Hetkel esiletõstmist väärivad pakkumised kätkevad endas näiteks mänge Vanishing of Ethan Carter hinnaga 7.59 €, The Banner Saga hinnaga 4.59 € ja indie-mängude tegemise võlusid ja valusid kajastavat filmi Indie Game: The Movie – Special Edition hinnaga 2.79 €. Tuletame meelde, et kõik ostud, mis on tehtud veebilehelt GOG.com ei too endaga kaasa tüütut DRM kaitset.

Allikad: GOG.com, PC Gamer, Vinereport