fbpx

Mängutegemismaratoni võitjaks hääletati Megatitan vs Cthulhu, mis lõi pahviks oma viimistluse tasemega ning lööva muusikaga. Kaks mängijat peavad omavahel edukalt koordineerima koostööd, et juhtida hiiglaslikku robotit võitluses legendaarse koletise Cthulhuga. Võitjameeskonna auhindadeks olid Ülemiste Keskuse kinkekaardid, pääsmed vabalt valitud Garage 48 hackathonile, et proovile panna meeskonna pädevus teiste startupide kõrval, ning Eesti Ettevõtluskõrgkool Mainori ettevõtluskoolitus.

Teise koha pälvis lõbus ajaviitemäng Nuclear Overdose, mida kiideti tuttavale mudelile uue vaatenurga andmise eest. Armsat rohelist elukat juhtides tuleb vaenlasi vältida ning võimalikult palju tuumajäätmeid süüa, mille tagajärjel elukas suureks kasvades hoopis vaenlasi jahtima asub. Nuclear Overdose pälvis ka 18. juunil toimunud Ülemiste City Festivalil rahva lemmiku auhinna.

Kolmanda koha said endale meie Läti külalised mänguga Shearmadeggon, mis mentoriks olnud Edvin Aedma sõnul üllatasid just uuendusliku mängumehaanika ning valmidusastmega.

Kõik mängud on allalaetavad ning mängitavad:

Megatitan vs Cthulhu
Nuclear Overdose
Shearmageddon (Windows)
Never Surrender (Windows)
Donut Pond (Windows)
Flick Chess (AndroidWindowsMac)