fbpx

Poola stuudio The Astronauts, kelle esimeseks mänguks oli eelmisel aastal ilmunud väga omanäoline mõrvamüsteerium The Vanishing of Ethan Carter, andis teada, et sama mängu uuendatud versioonid on juba õige pea laekumas esmakordselt PlayStation 4 konsoolile ja seejärel ka arvutile. Kõigele lisaks saavad kõik, kes on mängu arvutile juba ostnud, uue versiooni täiesti tasuta.

nieuws20150706_carter (1)

The Vanishing of Ethan Carter valmis Unreal Engine 3 mootoril ja nüüd on stuudio juba pikalt vaeva näinud, et kohandada mäng ümber uuendatud mootorile Unreal Engine 4. The Astronuts pakub seega nii arvutimänguritele kui ka PlayStation 4 konsooli kasutajatele võimalust proovida niigi kaunist mängu veelgi detailsema, sügavama ja lummavana. PS4-ja kasutajateni saabub mäng hetkeseisuga juba 15. juulil läbi PSN-i. Ethan Carteri peaarendaja Adrian Chmielarzi sõnul saabub uuendatud versioon arvutile paari nädala pärast.

Õnneks ei ole tegu lihtsalt ilustatud variandiga, mis viimasel ajal on populaarseks muutunud, vaid ühes Unreal Engine 4 pakutavate võimalustega on ka kogu mäng põhjalikult ümber töödeldud. Võime kindlad olla, et Ethan Carteri kadumist uurinud eradetektiiv Paul Prospero kummastavalt kaunis retk mahajäetud kaevanduste, külade ja kirikute vahel pakub veel rohkelt üllatusi. Kõik, kes antud mängu kiindusid, said nüüd endale vägagi mõjuva põhjuse, miks Ethan Carter teist või koguni juba mitmendat korda uuesti läbi mängida.

figure01fbsw2

Hetkel ei ole Xbox One versiooni saatusest suurt midagi teada. Lohutuseks on mängule tulemas ka Oculus Rifti virtuaalreaalsusprillide tugi. Olgu igaks juhuks mainitud, et mängu arendajate endi sõnul on kõik uksed endiselt valla, seega ei saa Xboxi versiooni välistada.

Kindlasti soovitame lugeda Eurogameri põhjalikku usutlust mängu arendaja Adrian Chmielarziga, kus tuleb pikalt juttu mängu uuendatud versioonidest, virtuaalreaalsusest ja ka stuudio täiesti uuest mängust.

Allikad: Eurogamer