fbpx

Blizzard kuulutas eile Hearthstone’i jaoks välja teise suurema lisapaki The Grand Tournament, mis toob endaga kaasa 132 uut kaarti, lisaks on valmis ka täiesti uus lahinguväli. The Grand Tournament on üles ehitatud kaartidele, mis peamiselt pakuvad alternatiivseid kasutusi kangelastele omastele võimetele (näiteks Priesti ravivõime või Hunteri 2 mana maksev rünnak vastase näkku). Mõned kaardid muutuvad võimet kasutades tugevamaks või täiendavad hoopis võimet ennast. Lisaks saavad täiendusi ka draakonite, piraatide, mäekollide ja Murlocite read. Ühtlasi tutvustatakse täiesti uut mehaanikat nimega „Inspire”. Teisi inspireerivad kaardid muutuvad lahinguväljale pannes seega kas ise tugevamaks, jagavad võimeid teistele või annavad kätte või panevad lauale täiesti uue kaardi. Tundub nagu oleks tegu „Battlecry” alternatiivse versiooniga.

The Grand Tournament kaardid lisatakse sarnaselt Goblins vs Gnomes ja klassikalistele kaartidele ka areeni mängude võitude hulka. Lisapakk saabub küll alles augustis, kuid juba järgmisel nädalal on kõikidel soovijatel võimalik soodsamalt ette tellida 50 kaardipakist koosnev pakkumine, mis hakkab laienduse väljatuleku ajal olema oluliselt kallim.

Hetkeseisuga on Hearthstone’is ilmunud terve posu lisasid – „loopõhised“ Curse of Naxxramas ja Blackrock Mountain ning 143 uut kaarti endaga kaasa toonud Goblins vs Gnomes. Juunis ilmus ka tasuta Tavern Brawl, mis kujutab iganädalaselt aina kummalisemaks muutuvate reeglitega ootamatusi täis kaardimängu, kus ei pruugi lugeda oskused ega lemmik kaardipakk. The Grand Tournament on selles mõttes klassikaline lisapakk, mis peaks kaasa tooma nii mõnegi suurema muutuse klassikalise mängustiili juurde.

3KYQTGYTNGTF1437173140466
Üks näide 132 uue kaardi hulgast.

Nii et võtkem Androidid, iPhone’id pihku ja arvutid ligidale ning liitugem miljonite teiste kasutajatega, sest Hearthstone’il on praegu head ajad – lisasid on nii palju, et jätkub igale maitsele.

Allikas: Battle.net