fbpx

Õnneks või kahjuks pole tegu ametliku uusversiooniga. Selleks peab ilmselt veel kaua ootama. Seni on Resident Evil seeria mängudest saanud endale uue näo esimene osa ja tulevasel aastal juhtub sama ka mänguga Resident Evil Zero. Kui nende kahe puhul on tegu lihtsalt HD versioonidega, siis uus fänniprojekt on hoopis midagi muud. Viimase aja võimsaima (ja samuti tasuta) mängumootori Unreal 4 abiga valminud Resident Evil 2 ilmub kõigile kättesaadaval kujul veel selle aastanumbri sees. Projekti taga seisab Itaalia indiestuudio InvaderGames, kes nimetavad end lihtsalt RE seeria fännideks ja see on ka põhjus, miks saab antud teos olema tasuta.

Kui arvestada, et Resident Evil 2 ilmus 1998. aastal, peab neile au andma ja töö eest kiitma, sest kogu mängu ümber ehitamine pole sugugi lihtne.

efefef
Resident Evil 2 (2015) ja Resident Evil 2 (1998)