fbpx

Nii, nagu Naughty Dog, nõnda ka Telltale Games. Kui esimene üllatas eelmisel aastal The Last of Usi fänne mängu kõige olulisemate sündmuste teatrilaval esitamisega, siis tänavu juhtub see taas, kuid seekord on mänguks hoopis The Walking Dead.

dfgdfg

Seoses läheneva koomiksi- ja meelelahutusmessiga Comic-Con ja fännidele suunatud festivaliga Walker Stalker korraldab Telltale Games nende kõige hinnatuma mänguseeria The Walking Dead esimese hooaja tähtsaimate hetkede taasesitamise. Appi kutsutakse lihast ja luust näitlejad, kes esimese hooaja tegelastele oma hääle andsid. Lavalaudadele astuvad Melissa Hutchison (Clementine), Dave Fennoy (Lee), Gavin Hammon (Kenny), Nicki Rapp (Lilly), Nicole Vigil (Carley) ja Adam Harrington (Andy St. John ja Larry).

Sündmus leiab aset 11. juulil ja Skyboundi Twitchi kanali kaudu saab vaadata ülekannet kogu üritusest. Meie aja järgi algab otseülekanne 12. juunil kell 6 hommikul.

asdasda

Nüüd tuleb ainult huviga mõelda, kuidas kõik need olulised ja traagilised valikud lavalaudadel publikule arusaadavaks tehakse.

Allikad: The Walking DeadWalker Stalker Fan Fest